27-05-09

Aangekomen in Baltimore en op verkenning

De fireobservers zijn gearriveerd in de buurt van Baltimore. Kleine verassing, we vonden ons hotel niet. Er stond wel een hotel op het opgegeven adres, maar die had een andere naam. Even vloeken tegen de GPS, enkele blokjes rond rijden en dan toch maar binnenstappen op het voorziene adres. Bleek dat deze nieuwe keten het vorige had opgekocht, het hotel was vcolledig gerenoveerd (ze zijn nog een beetje bezig) en in de lobby wist men dat we zouden komen, dus eind goed, al goed

IMG_3588

Onze voormiddag begon met een snel ontbijt bij Starbucks. Iedereen een koffie en wat cake, de wagens volladen met onze bagage en vertrekken. Het weer hier is nog steeds grijs en regenachtig deze morgen. Eerste bestemming, het laatste hoogtepunt in Washington DC, Arlington Cemetary.

DSC01585

In de states is ondertussen de zomervakantie begonnen dus het was er superdruk. Ondanks alles toch een memorabel bezoek, Graf van JFK, Change of the Guard aan het graf van de onbekende soldaat. Er waren zelfs enkele humaniora studenten die een krans kwamen neerleggen aan het graf van de onbekende soldaat. Ondertussen hoorden we op verschillende plaatsen kanon en geweerschoten , omdat er nog enkele begravenissen doorgaan vandaag. 

IMG_3577

IMG_3581

aan het graf van de onbekende soldaat - Tomb of the unknown Soldier

IMG_3580

Rond de middag reden we dan door naar de arundel Mall, tussen Washington en Baltimore. Een winkelcentrum met amerikaanse dimensies. 1 km lang en een halve breed genoeg voor 3 uur shop of kijk plezier, een snelle hap op de food court en een ijsje bij de lokale DQ, meer moet dat niet zijn.

DSC01616

DSC01603

DSC01613

Nu zijn we wat opgefrist en trekken we nog naar downtown Baltimore om er eens rond te kijken en het avondmaal te nemen

 IMG_3595

 

IMG_3598

IMG_3611

 

IMG_3614

IMG_3619

 

DSC01575

23:21 Gepost door Fire Observers in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.