24-05-09

De laatste dag op Station 25

DSC_0139

De avond gaat in op Station 25, de laatste uren van onze wacht en de brandweerstage want morgenvroeg, om 07h00, gaan we samen met de mannen van de "red shift" de wacht af en kan het toeristisch gedeelte beginnen.

DSC_0143

Het is een kalme maar zeer plezante dag. De laatste dozen echte Belgische chocolade werden op tafel gezet wat zoals altijd tot heel sympathie en jolijt kon rekenen.

De slaap deze nacht werd verschillende keren onderbroken door enkele oproepen. Zo'n 4 keer voor medische bijstqnd en 1 keer voor een verkeersongeval.

P1010970

De ochtend werd gevuld met enkele huishoudtaken, het klaarmaken van het ontbijt, een paar oproepen en de brunch zelf. Er werd ook voor de laatste keer de straat op gegaan voor de "fill the boot". We gingen ook nog even enkele inkopen doen voor het dessert van deze avond. Ik wou koken maar ook vandaag komt er weer gratis pizza naar de kazerne en de jongens hier willen echt niet dat we geld uitgeven aan eten omdat we gasten zijn. Daarom zijn we dan maar enkele taarten gaan kopen, vergezeld met een liter of 8 roomijs....

1910 white firetruck small

De namiddag bestond uit enkele uren rust, pitching en het bezoek van enkele families van brandweermannen hier. Straks gaan we nog even wat oefenen omtrent search and rescue. De oproepen teller staat vandaag op 9 interventies sinds 07h00 deze ochtend. Buiten een verkeersongeval, twee brandalarmen en een keukenbrandje waren het medische tussenkomsten.

Het ziet er naar uit een leuke avond te worden, de sfeer zit er goed in. Straks nog een goeie maaltijd, enkele leuke momenten en fotoshoots, wat interventies en het klaarmaken van de koffer.... 't Zal weer snel voorbij gaan...

Carl

00:30 Gepost door Fire Observers in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.