21-05-09

Nieuws van Station 23

 station 23

Hallo iedereen, wij zijn hier met 3 man: Mark, Bert en Toralf. Het is onze derde dag en wij hebben het nog niet heel druk gehad.

Het is een redelijk oude station en wordt nu tijdelijk gebruikt omdat de thuisbasis Station 7 binnenkort vernieuwd wordt. Het is klein maar de sfeer zit hier dik erin. Zelden zoveel gelachen als in de afgelopen dagen.

 Tijdens de nacht van maandag op dinsdag waren er 3 ritten voor engine 23 (met Bert ) . Probleem was echter dat hij de eerste rit gemist heeft en enkel weet had van 2 ritten .;)

Gisteren hebben wij met de mannen van station 23 geld ingezameld tijdens de “Fill de boot” actie. Op weg naar ons kruispunt werd ladder 23 (met Toralf) opgeroepen voor een ongeval tussen 2 voertuigen. Er was een lichtgewonde en het viel best mee. Een beetje later werd ladder 23 naar een ander adres gestuurd, om  een dame van 200 kg te bevrijden die door de grond gezakt was naast haar wc. Eveneens ter plaatse, de engine 23 met Bert, en een EMS ambulance. Het was geen gemakkelijke onzetting, maar het lukte uitendelijk.

Mark had al deze tijd meegereden met de battalion chief. Zij hebben 1 woningbrand gehad waarbij ze veel brandweermannen hebben zien werken.

station 23_2

engine 23


05:35 Gepost door Fire Observers in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.