07-05-09

Didier Van Wesemael

We gaan terug even enkele voorstellingen doen van deelnemers aan de stage Oklahoma City. We beginnen met Didier Van Wesemael.

DSC_2424

 

Didier is 39, gehuwd en heeft een zoon van 16. Hij is woonachtig waar hij tevens lid is van de vrijwillige brandweerdienst aldaar. In 2004 trad hij toe als brandweerman-ambulancier.

In zijn dagelijks leven werkt hij als Onderofficier bij Defensie, hij staat in voor de tele- en datacommunicatie voor de strijdkrachten. In zijn vrije tijd kan je hem meestal in het Vlaamse landschap terugvinden, op zijn koersfiets.

Didier heeft naar eigen zeggen Amerikaanse roots doch is het de eerste keer dat hij naar de States zal reizen. Hij liet al weten dat hij enorm uitkijkt naar de eigenlijke brandweerstage, maar natuurlijk ook naar de toeristische trip.

DSC_0605 (638 x 486) (478 x 364)

 

 

Didier Van Wesemael is 39 years old. He's married and has an 16 year old son. He lives in Wetteren, only a few mintues away from the firehouse. He joined the volunteer fire department of Wetteren in 2004 as a firefighter/EMT.

During the day, Didier works as a Warrand Officer in the communication division of the Belgian Army. He likes to ride on his bicycle in his days off.

It's the first time for Didier to travel to the US and he's very looking forward to it.

 

15:27 Gepost door Fire Observers in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.